11.02.2011 23:01

Dokážete si ešte predstaviť deň bez telefónu?

 

 

Vybavovanie telefónnycn hovorov, odosielanie emailov, ale tiež aj videokonferencie, vo väčšej či menšej miere, sprevádzajú každým dňom snaď každého z nás. Kontakt so zákazníkmi, dodávateľmi, obchodnými partnermi sú neoddeliteľnou součásťou naších pracovných dní.

Deň bez telefónu si snáď už nedokážeme predstaviť a pre spojenie s okolitým svetom už mnohým z nás nestačí iba zvuk, ale vyžadujeme i obraz. Technika ide stále vpred a to, čo bolo výsadou nadnárodných firiem, je dnes bežné aj pre menšie a stredné spoločnosti.  

Videokonferencie

  

Videokonferencie nie sú výnimkou pri volaní medzi pobočkami v rámci slovenskej republiky, hojne využívané sú tiež pri kontakte so zahraničím. Uskutočnenie  videohovoru ušetrí stovky aj tisíce kilometrov a hodiny času, ktoré by sme strávili služobnými cestami.

   

Pri videohovore môžeme zostať v teple našej kancelárie, konferenčnej či zasadacej miestnosti a pri tom sa spojiť s kolegami na druhom konci sveta. Riešení je na trhu celá rada.

 Tu nájdete napríklad software, ktorý jednoducho nainštalujete do svojho počítača a behom niekoľko málo minút môžete zahájit videohovor. Pre náročnejších užívateľov a potreby väčších firiem sa tiež ponúka rešenie, ktoré zaručí perfektný obraz aj zvuk, ale tiež možnosť zdieľania prezentácií a videí.

Audiokonferencie

Pokiaľ pre Vás nie je až tak dôležitý obraz, ale aj tak chcete  komunikovať s väčšou skupinou ľudí súčasne, je pre Vás riešením audiokonferenčné zariadenie.                              

Poskytuje čistý zvuk a mnoho modelov tiež ponúka možnosť pripojenia cez bluetooth. Vyberte si model, ktorý bude vyhovovať práve Vám. Tu nájdete zariadenie  pre kancelárie, aj konferenčné miestnosti.  

Náhlavné súpravy

Pre potreby call centra sa bežne využívajú náhlavné súpravy , vďaka ktorým má operátor voľné ruky, napríklad pre spracovanie Vašej objednávky.

 

                         

K dispozíci sú súpravy do bežného i hlučného prostredia, zostavy so špecializovanými, bezdrôtovými technológiami a tiež zostavy s pripojením k pc cez usb rozhranie. Ich kompletnú ponuku nájdete tu.

Operátori zákazníckého centra v Manutane používajú a doporučujú  tento model

 

Preverte si kvalitu - stačí zavolať na bezplatné telefónne číslo 800 24 24 24. Naše zákaznické centrum je Vám plne k dispozícii a radi Vám predstavíme akýkoľvek z ponúkaných produktov.

—————

Späť


Kontakt

zalepsiefirmy.sk

MANUTAN Slovakia, s.r.o. Galvániho 7/B
821 04 Bratislava


02/436 343 06